Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)352g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Porkkana 352g115kcal2.2g19.6g0.7g9g
Lehtiselleri 235g30kcal2.6g2.6g0.5g2.3g
Rypsiöljy 70g623kcal0g0g70.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g164g122kcal7.4g21.2g0.3g0g
Kalaliemi laimennettu 2347g70kcal0g7g4.7g0g
Kirjolohifilee 939g1552kcal157.3g0g103.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton47g10kcal0.1g0.8g0g0g
Maustekurkku352g58kcal2.5g10.6g0.4g6.3g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g47g7.5kcal1.5g0.5g0.1g0.5g
Persilja 94g26kcal1.3g1g0.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5416kcal359g160.4g362.6g63.2g
Valittu annoskoko5000g2708kcal179.5g80.2g181.3g31.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1354kcal89.8g40.1g90.7g15.8g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223