Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2136g3261kcal412.2g0g179.4g0g
Lanttu 475g137kcal4.7g21.8g1.4g8.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g427g120kcal2.6g25.4g0.9g10.7g
Punaviini 356g251kcal1.1g0.7g0g0g
Hillosipulisäilyke 190g92kcal2.2g18g0.4g3g
Punasipuli, kuorittu, 100g380g103kcal4.9g18.2g0.8g6.5g
Lihaliemikuutio Maggi52g146kcal4.7g3.7g12g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 949g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8296kcal870.4g187.2g390.2g59g
Valittu annoskoko5000g4148kcal435.2g93.6g195.1g29.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2074kcal217.6g46.8g97.6g14.8g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260