Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.7kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Persilja 66g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow497g398kcal20.9g64.6g4.5g15.4g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)276g97kcal6.6g13g1.4g7.2g
Ruokasuola jodioitu 7.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.2kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Oliiviöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g773g1314kcal146.8g0g77.3g0g
Kasvisliemikuutio 24g74kcal2.3g3.3g5.7g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 994g757kcal18.7g154g2g9.9g
Vesi, vesijohtovesi 2208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5948kcal395.8g485.8g244.8g82.2g
Valittu annoskoko5000g2974kcal197.9g242.9g122.4g41.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1487kcal99g121.5g61.2g20.6g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278