Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g2004g4910kcal200.4g160.3g360.7g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl501g175kcal5g30.1g5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1353g2164kcal36.5g36.5g202.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr501g1403kcal40.1g47.6g120.2g8g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix90g45kcal1.4g9g0.5g0g
Sinappi 50g66kcal2.2g7.1g3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17526kcal571.2g581.2g1384.6g17.8g
Valittu annoskoko5000g8763kcal285.6g290.6g692.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4382kcal142.8g145.3g346.2g4.5g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523