Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1582g1107kcal253.1g0g4.7g0g
Paprika, punainen99g25kcal0.9g4.5g0.4g2g
Paprika keltainen 336g101kcal3.2g17.1g0.7g6.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g198g53kcal2.6g9.5g0.2g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 1977g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g198g554kcal37.6g0.1g43.5g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 198g92kcal4g15g0.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4079kcal613.2g130.4g101.6g47.6g
Valittu annoskoko5000g2039kcal306.6g65.2g50.8g23.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1020kcal153.3g32.6g25.4g11.9g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612