Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2857g4857kcal542.9g0g285.7g0g
Sipuli (kuorittu)429g116kcal5.6g20.6g0.9g7.3g
Torino tumma proteiinipasta plus357g1214kcal82.1g189.3g13.2g21.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1321g304kcal18.5g44.9g5.3g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13059kcal1303.8g521.2g610.6g59g
Valittu annoskoko5000g6530kcal651.9g260.6g305.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3265kcal326g130.3g152.7g14.8g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426