Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g213g768kcal30.7g125.6g14.9g20g
Riisi tumma 181g633kcal12.7g130.5g4.2g7.2g
Tattarisuurimo / -jauho 160g516kcal19g96.7g3.2g9.3g
Hirssisuurimo / -jauho 171g609kcal19.2g117.4g4.9g5.5g
Vesi4264g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5050kcal163.2g940.4g54.4g84g
Valittu annoskoko5000g2525kcal81.6g470.2g27.2g42g
Annoskoko puolitettuna2500g1263kcal40.8g235.1g13.6g21g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241