Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2440g2684kcal536.9g2.4g73.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 73g647kcal0g0g73.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g542g146kcal7g26g0.5g9.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Vesi813g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi30g84kcal2.7g2.1g6.9g0g
Punaviini 407g287kcal1.3g0.8g0g0g
Rusina 49g143kcal1.4g29.3g0.2g4.7g
Oliivi kivetön musta rainbow542g976kcal3.3g30.9g92.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys81g297kcal0.3g73.2g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10572kcal1109.2g336.4g493.2g30.8g
Valittu annoskoko5000g5286kcal554.6g168.2g246.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2643kcal277.3g84.1g123.3g7.7g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355