Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1870g611kcal11.6g104g3.7g47.7g
Valkosipuli 49g53kcal3.8g7.9g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 2244g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%748g673kcal29.9g56.8g37.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g58kcal2.2g2.2g4.5g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 67g595kcal0g0g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3980kcal95g341.8g226.2g98.2g
Valittu annoskoko5000g1990kcal47.5g170.9g113.1g49.1g
Annoskoko puolitettuna2500g995kcal23.8g85.5g56.6g24.6g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204