Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1460g3233kcal255.5g0g248.2g0g
Paprika, punainen365g94kcal3.3g16.8g1.5g7.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto912g2555kcal173.4g0g200.7g0g
Sipuli (kuorittu)365g99kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Valkosipuli 73g79kcal5.8g11.9g0.4g1.5g
Voitaikina Myllyn Paras 500g1825g7026kcal111.3g542g492.7g31g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26169kcal1108g1176.4g1888.4g92g
Valittu annoskoko5000g13084kcal554g588.2g944.2g46g
Annoskoko puolitettuna2500g6542kcal277g294.1g472.1g23g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295