Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 358g1323kcal66.2g39.4g77.6g108.8g
Sokeri 2788g11315kcal0g2784.9g0g0g
Siirappi 239g719kcal0.2g176.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1193g3937kcal23.9g35.8g417.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 334g2372kcal2.5g1.3g267.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g89g358kcal0g88.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g40049kcal185.6g6253.4g1524.2g217.6g
Valittu annoskoko5000g20025kcal92.8g3126.7g762.1g108.8g
Annoskoko puolitettuna2500g10012kcal46.4g1563.4g381.1g54.4g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297