Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 694g2096kcal124.3g336.3g6.9g74.2g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 3467g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 763g1689kcal133.5g0g129.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7612kcal517.6g680g273.6g151g
Valittu annoskoko5000g3806kcal258.8g340g136.8g75.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1903kcal129.4g170g68.4g37.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470