Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1262g9088kcal0g0g1009.7g0g
Sokeri 1207g4900kcal0g1206g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g347g590kcal52.1g0g41.7g0g
Siirappi, tumma57g182kcal0.1g42g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g76g303kcal0g75g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2051g7384kcal266.6g1435.7g43.1g71.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g44892kcal637.6g5517.4g2189g143.6g
Valittu annoskoko5000g22446kcal318.8g2758.7g1094.5g71.8g
Annoskoko puolitettuna2500g11223kcal159.4g1379.4g547.3g35.9g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740