Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3373g809kcal40.5g114.7g6.7g70.8g
Paprika, punainen405g104kcal3.6g18.6g1.6g8.1g
Porkkana 110g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen675g938kcal128.2g0g47.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)270g329kcal5.9g73.4g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4432kcal357.8g425.6g113g167.8g
Valittu annoskoko5000g2216kcal178.9g212.8g56.5g83.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1108kcal89.5g106.4g28.3g42g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741