Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 59g520kcal0g0g58.8g0g
Sipuli (kuorittu)465g126kcal6g22.3g0.9g7.9g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g65g239kcal0.6g54.4g1.9g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa1765g2347kcal335.3g12.4g105.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1471g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 588g377kcal18.8g28.4g20.6g0.1g
Maito, Kevyt588g271kcal18.8g28.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7760kcal759g291.4g393.8g16g
Valittu annoskoko5000g3880kcal379.5g145.7g196.9g8g
Annoskoko puolitettuna2500g1940kcal189.8g72.9g98.5g4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636