Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 654g2322kcal2.1g0.1g261.6g0g
Sokeri 834g3385kcal0g833g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu667g841kcal73.4g2g60g0g
Vehnäjauho puolikarkea 638g2188kcal65g446.4g7.7g22.3g
Leivinjauhe 49g86kcal2.6g18.5g0g0.2g
Oboy original kaakaojuomajauhe327g1210kcal12.4g268.1g8.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g131kcal0g32.4g0g0g
Vesi981g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten164g540kcal38.4g73.6g34.3g18g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g654g1995kcal63.4g400.9g13.1g94.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25394kcal514.6g4150g771g270.6g
Valittu annoskoko5000g12697kcal257.3g2075g385.5g135.3g
Annoskoko puolitettuna2500g6349kcal128.7g1037.5g192.8g67.7g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182