Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 27g83kcal2.6g3.7g6.4g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g622g1740kcal118.1g0g136.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2486g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1865g1063kcal26.1g231.2g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5773kcal293.6g469.8g293.6g0.8g
Valittu annoskoko5000g2887kcal146.8g234.9g146.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1443kcal73.4g117.5g73.4g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250