Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 27g238kcal0g0g26.9g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria2151g3097kcal344.1g53.8g159.1g0g
Parsakaali brokkoli 1344g471kcal62.1g26.2g4g33.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g672g1882kcal127.7g0g147.8g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g538g350kcal8.1g21g26.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%269g618kcal78g6.7g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13310kcal1240g215.4g794g67.2g
Valittu annoskoko5000g6655kcal620g107.7g397g33.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3328kcal310g53.9g198.5g16.8g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311