Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä145g39kcal2.7g5.9g0.3g3.5g
Munakoiso, tuore434g78kcal2.2g13.4g0.9g10.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1012g770kcal19g156.8g2g10.1g
Paprika punainen 145g42kcal1.4g6.5g0.6g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Nakki, Popsi viitonen867g2046kcal95.4g26g173.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 101g77kcal4.6g13g0.2g1g
Vesi2168g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6178kcal252.2g458.6g355.4g62.8g
Valittu annoskoko5000g3089kcal126.1g229.3g177.7g31.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1545kcal63.1g114.7g88.9g15.7g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344