Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai980g3429kcal117.6g695.6g20.6g29.4g
Sokeri 961g3900kcal0g959.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.7g0g0g
Leivinjauhe 38g66kcal2g14.2g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 90g335kcal16.7g9.9g19.6g27.5g
Voi 565g4100kcal6.7g2.3g459.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)754g422kcal64.1g37.7g1.5g0g
Pätkis, 18g407g1994kcal14.6g248.2g101.7g0g
Kananmuna kuoreton 622g887kcal77.7g1.9g63.7g0g
Taloussuklaa, Fazer377g1941kcal14.7g211g113g20g
Voi 188g1367kcal2.2g0.8g153.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37029kcal632.6g4400.4g1865.6g154.2g
Valittu annoskoko5000g18515kcal316.3g2200.2g932.8g77.1g
Annoskoko puolitettuna2500g9257kcal158.2g1100.1g466.4g38.6g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319