Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g627g176kcal3.8g37.3g1.3g15.7g
Sipuli (kuorittu)145g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 72g384kcal0.2g0.4g43.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 483g169kcal22.3g9.4g1.4g12.1g
Kanaliemi rainbow 1 L2413g1207kcal96.5g24.1g96.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)483g290kcal4.8g21.7g19.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g36g32kcal0.4g7.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 12g65kcal0g0.1g7.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 82g29kcal3.8g1.6g0.2g2g
Kanaliemi rainbow 1 L409g204kcal16.3g4.1g16.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)82g49kcal0.8g3.7g3.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g6g5.3kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5412kcal306.6g258g379.4g71.6g
Valittu annoskoko5000g2706kcal153.3g129g189.7g35.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1353kcal76.7g64.5g94.9g17.9g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563