Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1650g1256kcal31g255.7g3.3g16.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka206g23kcal2.3g2.3g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Purjosipuli 412g94kcal7.5g9.9g0.8g8.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl72g54kcal2.9g5.8g2.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2268g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 31g274kcal0g0g30.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%206g330kcal5.6g5.6g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4161kcal104g575.8g137.8g60.2g
Valittu annoskoko5000g2081kcal52g287.9g68.9g30.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1040kcal26g144g34.5g15.1g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615