Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1053g802kcal19.8g163.2g2.1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g474g133kcal2.8g28.2g0.9g11.9g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g149g110kcal6.7g19.2g0.3g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu957g1378kcal153.1g23.9g74.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2127g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g21g51kcal1.1g8.9g1.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)21g55kcal2.8g2.6g3.8g0.1g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)21g153kcal0g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5588kcal376.8g541.4g200.2g50.4g
Valittu annoskoko5000g2794kcal188.4g270.7g100.1g25.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1397kcal94.2g135.4g50.1g12.6g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774