Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1636g982kcal60.5g119.4g32.7g0g
Kananmuna kuoreton 675g963kcal84.4g2g69.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 562g1767kcal59.4g334g12.4g30.9g
Leivinjauhe 41g72kcal2.1g15.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 450g642kcal56.2g1.3g46.1g0g
Tonnikala vedessä 1227g1282kcal275.3g0g18.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g409g1063kcal122.7g8.2g61.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13540kcal1321.2g960.8g480.2g62.2g
Valittu annoskoko5000g6770kcal660.6g480.4g240.1g31.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3385kcal330.3g240.2g120.1g15.6g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933