Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g4535g4761kcal362.8g634.8g90.7g453.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 167g1477kcal0g0g167.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g239g926kcal78.8g0g67.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14354kcal883.6g1271.6g651.2g907.2g
Valittu annoskoko5000g7177kcal441.8g635.8g325.6g453.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3589kcal220.9g317.9g162.8g226.8g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308