Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1542g1733kcal325.9g0g46.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g836g234kcal5g49.7g1.7g20.9g
Selleri, annos 50g129g18kcal1.3g3.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)437g118kcal5.7g21g0.9g7.4g
Vesi2057g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4207kcal675.8g149.2g97.8g56.6g
Valittu annoskoko5000g2103kcal337.9g74.6g48.9g28.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1052kcal169g37.3g24.5g14.2g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907