Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g976g293kcal44.9g19.5g2.9g15.6g
Broilerifilee, marinoimaton976g1044kcal225.4g0g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)549g148kcal7.1g26.3g1.1g9.3g
Kananmuna kuoreton 366g522kcal45.7g1.1g37.5g0g
Maito, Kevyt1463g673kcal46.8g70.2g22g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa488g1463kcal112.2g0g112.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g183g476kcal49.4g0g31.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9238kcal1063g234.2g442.8g49.8g
Valittu annoskoko5000g4619kcal531.5g117.1g221.4g24.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2310kcal265.8g58.6g110.7g12.5g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555