Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2247g3730kcal427g0g224.7g0g
Punajuuri 562g216kcal5.6g38.8g1.1g14g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g421g1096kcal113.8g0g71.6g0g
Cashewpähkinä 281g1613kcal56.2g52.8g130.2g9.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1405g1685kcal47.8g50.6g140.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 84g745kcal0g0g84.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18170kcal1300.8g284.4g1304.6g47.6g
Valittu annoskoko5000g9085kcal650.4g142.2g652.3g23.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4543kcal325.2g71.1g326.2g11.9g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853