Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2029g1563kcal46.7g10.1g148.1g0g
Sipuli (kuorittu)812g219kcal10.6g39g1.6g13.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2029g1725kcal20.3g71g142g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8.1g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Margariini, flora kevyt 40 81g305kcal0.2g4.3g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7670kcal157.2g255.6g648.8g31.8g
Valittu annoskoko5000g3835kcal78.6g127.8g324.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1917kcal39.3g63.9g162.2g8g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147