Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1318g3689kcal32.9g46.1g368.9g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1252g3722kcal18.8g79.7g375.5g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 527g105kcal3.6g15.8g0.5g9.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro198g61kcal4.2g8.3g1g6.3g
Sipuli (kuorittu)395g107kcal5.1g19g0.8g6.7g
Hunaja 86g283kcal0.4g69.2g0g0g
Sinappi (teollinen)66g85kcal2.9g9.3g4g0g
Porkkana 329g108kcal2g18.3g0.7g8.4g
Anjovis-filee, 1 kpl395g830kcal37.5g55.3g51.4g0g
Valkopippuri 13g37kcal1.4g5.6g0.3g3.5g
Mustapippuri 26g74kcal2.9g10.1g0.9g7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 395g86kcal1.2g6.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18371kcal225.8g686g1608g84.6g
Valittu annoskoko5000g9185kcal112.9g343g804g42.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4593kcal56.5g171.5g402g21.2g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171