Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1367g1148kcal15g250.2g5.5g24.6g
Sitruunamehu, laimentamaton117g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g781g5625kcal0g0g625g0g
Sokeri 996g4043kcal0g995.1g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g645g922kcal44.5g1.1g36.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1016g3485kcal103.5g710.9g12.2g35.5g
Leivinjauhe 39g69kcal2g14.8g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g39g142kcal1.4g31.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30917kcal333.6g4010.2g1361.6g120.8g
Valittu annoskoko5000g15458kcal166.8g2005.1g680.8g60.4g
Annoskoko puolitettuna2500g7729kcal83.4g1002.6g340.4g30.2g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468