BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl76g682kcal0g0g75.8g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g606g164kcal7.9g29.1g1.2g10.3g
Broilerin nahaton rintafilee2525g2601kcal583.3g0g37.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1263g1641kcal37.9g25.3g164.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 505g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10230kcal1262.2g117g558.4g21.6g
Valittu annoskoko5000g5115kcal631.1g58.5g279.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2558kcal315.6g29.3g139.6g5.4g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517