Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1328g7047kcal4g6.6g796.7g0g
Sokeri 1290g5235kcal0g1288.5g0g0g
Kananmuna kuoreton1290g1845kcal154.8g0g129g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 531g1779kcal0.3g433.4g0.3g7.4g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g379g2352kcal81.6g46.7g209.8g27.3g
Sokeri 182g739kcal0g181.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37993kcal481.4g3914.2g2271.6g69.4g
Valittu annoskoko5000g18997kcal240.7g1957.1g1135.8g34.7g
Annoskoko puolitettuna2500g9498kcal120.4g978.6g567.9g17.4g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563