Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3254g553kcal13g81.3g19.5g22.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1085g2712kcal162.7g33.6g216.9g0g
Sipuli (kuorittu)542g146kcal7g26g1.1g9.2g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g119g350kcal10.7g20.3g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7521kcal386.8g322.4g525.2g64g
Valittu annoskoko5000g3761kcal193.4g161.2g262.6g32g
Annoskoko puolitettuna2500g1880kcal96.7g80.6g131.3g16g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175