Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g1942g3884kcal388.3g0g252.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl73g655kcal0g0g72.8g0g
Sipuli 583g176kcal7.3g28g1.2g9.9g
Tomaattipyree, Pirkka97g80kcal3.3g18.4g1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1456g4515kcal116.5g786.4g80.1g7.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 340g68kcal2.3g10.2g0.3g6.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio485g680kcal13.6g31.6g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20280kcal1067.6g1783.2g932.8g50.2g
Valittu annoskoko5000g10140kcal533.8g891.6g466.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5070kcal266.9g445.8g233.2g12.6g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946