Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1255g3513kcal42.7g70.3g338.8g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g251g402kcal20.1g10g32.6g0g
Paprika punainen 1173g343kcal11g52.8g4.7g22.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)439g132kcal4.4g26.3g0.9g4.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1882g2447kcal207g28.2g169.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13673kcal570.4g375.2g1092.8g53.4g
Valittu annoskoko5000g6837kcal285.2g187.6g546.4g26.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3418kcal142.6g93.8g273.2g13.4g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310