Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1115g849kcal21g172.9g2.2g11.2g
Porkkana 483g158kcal3g26.9g1g12.3g
Sipuli 205g62kcal2.6g9.8g0.4g3.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1301g2212kcal260.2g0g130.1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 19g100kcal0.2g0.1g11.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g19g47kcal1g8g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1859g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6854kcal576g435.4g292.2g54g
Valittu annoskoko5000g3427kcal288g217.7g146.1g27g
Annoskoko puolitettuna2500g1714kcal144g108.9g73.1g13.5g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593