Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)59g519kcal0g0g58.7g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 41g45kcal3.2g6.7g0.2g0.9g
Riisi, keitetty, suolaa 587g804kcal14.3g177.5g1.6g5.4g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g1761g1232kcal86.3g211.3g12.3g0g
Soijakastike 59g35kcal3g5.6g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)1663g1247kcal299.3g8.3g16.6g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g783g759kcal152.6g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9309kcal1118.6g823.4g210.2g14.2g
Valittu annoskoko5000g4654kcal559.3g411.7g105.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2327kcal279.7g205.9g52.6g3.6g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560