Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2717g552kcal16.3g103.3g8.2g38g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1087g294kcal14.1g52.2g1.1g18.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g109g104kcal1.2g19.8g0g0g
Oliiviöljy 544g4806kcal0g0g543.5g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g272g701kcal103.3g1.6g31.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g272g68kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13048kcal269.8g353.8g1168g113g
Valittu annoskoko5000g6524kcal134.9g176.9g584g56.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3262kcal67.5g88.5g292g28.3g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499