Valkosipulikermaperunat Special Al Meira

Kuori n.4 kg perunoita, kuorittuna n.2,5kg.

kolme isoa valkosipulin kynttä.

Raasta pala juustoa.

ota iso uunivuoka ja voitele öljyllä (n.10g), siivuta perunat n.0,5cm paksuisiksi ja laita n.800g kerroksissa vuokaan.

Jokaisen kerroksen päälle yksi valkosipulin kynsi pieneksi murskattuna, suolaa, mustapippuria, perunamaustetta ja aromimaustetta.

Kun kaikki perunat on siivutettu ja vuoassa, laita juustoraaste tasaisesti perunoiden päälle ja kaada pari purkkia kevytruokakermaa tasaisesti perunoiden päälle.

Laita uuniin reiluksi tunniksi 200C.

Nauti hyvän lihan tms. kera!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3966g3020kcal74.6g614.8g7.9g39.7g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Polar-juusto 15%187g487kcal58.1g0g28.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%781g664kcal7.8g35.1g54.7g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g16g36kcal1.7g6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8470kcal288.6g1320.4g182.8g80.6g
Valittu annoskoko5000g4235kcal144.3g660.2g91.4g40.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2117kcal72.2g330.1g45.7g20.2g
Arvot/100g100g85kcal2.9g13.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172536