Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse541g4000kcal0g0g443.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1405g4822kcal143.2g983.8g16.9g49.2g
Leivinjauhe 27g48kcal1.4g10.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 595g848kcal74.3g1.8g60.9g0g
Vesi541g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 919g3730kcal0g918g0g0g
Mustikka metsä- 973g428kcal4.9g62.3g5.8g32.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g27752kcal447.6g3952.2g1053.6g162.8g
Valittu annoskoko5000g13876kcal223.8g1976.1g526.8g81.4g
Annoskoko puolitettuna2500g6938kcal111.9g988.1g263.4g40.7g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644