Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g808g3879kcal42.8g517.2g185.9g8.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g231g1062kcal1.2g1.2g117.8g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1154g6465kcal92.4g427.1g484.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g924g2355kcal54.5g29.6g220.7g0g
Sokeri 295g1196kcal0g294.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu554g698kcal61g1.7g49.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g92kcal0g22.9g0g0g
Liivate 19g64kcal15.8g0g0g0g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl924g3140kcal18.5g27.7g323.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37902kcal572.4g2643.4g2764.8g16.4g
Valittu annoskoko5000g18951kcal286.2g1321.7g1382.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna2500g9476kcal143.1g660.9g691.2g4.1g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664