Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2915g816kcal32.1g139.9g11.7g87.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1215g2308kcal182.2g0g182.2g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g506g304kcal5.1g22.8g20.2g3g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g324g243kcal58.3g1.6g3.2g0g
Auringonkukkaöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8057kcal555.4g328.6g515.6g180.8g
Valittu annoskoko5000g4028kcal277.7g164.3g257.8g90.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2014kcal138.9g82.2g128.9g45.2g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789