Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)2584g2971kcal152.4g361.7g105.9g80.1g
Vesi912g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)61g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1064g1436kcal234g0g53.2g0g
Kerma, ruoka 15% Flora152g228kcal2.4g5.3g22.8g0g
Sinappi 61g80kcal2.7g8.6g3.6g1g
Oliiviöljy 46g403kcal0g0g45.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 122g376kcal4.3g3.8g37.7g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11022kcal793.2g764.6g537.8g165.4g
Valittu annoskoko5000g5511kcal396.6g382.3g268.9g82.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2756kcal198.3g191.2g134.5g41.4g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860