Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 1259g2397kcal217.4g70g137.8g6.9g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi630g63kcal9.4g9.4g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)630g1008kcal50.4g25.2g81.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1165g408kcal11.6g79.2g5.8g16.3g
Becel juokseva, annos 10g47g312kcal0g0g34.9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g1259g4156kcal151.1g818.6g23.9g113.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16687kcal879.8g2004.8g568.6g273.2g
Valittu annoskoko5000g8343kcal439.9g1002.4g284.3g136.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4172kcal220g501.2g142.2g68.3g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007