Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2741g3429kcal575.5g0g123.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g609g2862kcal73.1g43.8g268g0g
Ruokaöljy keskiarvo 85g753kcal0g0g85.2g0g
Sipuli (kuorittu)305g82kcal4g14.6g0.6g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g4g0.1g0.5g
Ruokakerma 5%, Valio1218g792kcal18.3g51.2g60.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15888kcal1345.6g227.2g1076.2g11.4g
Valittu annoskoko5000g7944kcal672.8g113.6g538.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3972kcal336.4g56.8g269.1g2.9g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474