Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty2460g7134kcal541.2g1107g39.4g0g
Oliiviöljy 217g1915kcal0g0g216.6g0g
Sipuli (kuorittu)374g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Inkivääri, tuore, silputtu134g107kcal2.4g23.8g1.1g2.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1337g267kcal8g50.8g4g18.7g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g43g150kcal0.7g38.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 321g636kcal4.4g5.8g64.2g14.1g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g2.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 11g34kcal1.6g2g1.4g4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g11g28kcal0.4g8.5g0.4g5.9g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20898kcal1138.2g2529.6g656.6g110.4g
Valittu annoskoko5000g10449kcal569.1g1264.8g328.3g55.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5225kcal284.6g632.4g164.2g27.6g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903