Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1512g5187kcal154g1058.1g18.1g52.9g
Sokeri 988g4012kcal0g987.4g0g0g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g11g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow727g3997kcal6.5g6.5g436g0g
Kananmuna 50g(kpl)291g366kcal32g0.9g26.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)581g186kcal19.2g26.2g0g0g
Mustikka metsä- 872g384kcal4.4g55.8g5.2g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28366kcal435.2g4291.8g971g163.6g
Valittu annoskoko5000g14183kcal217.6g2145.9g485.5g81.8g
Annoskoko puolitettuna2500g7092kcal108.8g1073g242.8g40.9g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105