Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1429g10363kcal17g5.7g1161.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1964g2724kcal245.5g5.9g192.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1429g6843kcal100g742.9g385.7g0g
Hermesetas-jauhe71g206kcal0.9g40g0g28.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen107g386kcal53.6g38.6g1.1g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g41044kcal834g1666.2g3481.4g87.2g
Valittu annoskoko5000g20522kcal417g833.1g1740.7g43.6g
Annoskoko puolitettuna2500g10261kcal208.5g416.6g870.4g21.8g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038