Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2740g6247kcal520.5g0g465.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu103g62kcal1g4.6g4.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)343g1267kcal47.6g248.3g8.6g14g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g685g206kcal6.8g37.7g4.1g10.3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 616g1402kcal31.2g108.1g86.8g35.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste514g1849kcal149g8.7g143.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22064kcal1512.2g814.8g1426.4g120.2g
Valittu annoskoko5000g11032kcal756.1g407.4g713.2g60.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5516kcal378.1g203.7g356.6g30.1g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308